Răspuns :
[tex]3^{2}-2^{48}:(2^{4+11)})^{3}+1+\frac{(2^{2} \cdot3^{2})}{2\cdot3}\\ \\ 3^{2}-2^{48}:( 2^{15\cdot3} )+1+2\cdot3= \\ \\9- 2^{48}:2^{45}+7= \\ \\ 9- 2^{48-45} +7= \\ \\ 9-8+7= \\ \\ 3^{2}-2^{48}:(2^{4+11)})^{3}+1+\frac{(2^{2} \cdot3^{2})}{2\cdot3}=8 [/tex]
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!