Răspuns :
(12×x+24):12-5=1
(12×x+24):12=1+5
(.... ):12=6
(... )=6×12
(... )=72
12×x=72-24
12×x= 48
x=48:12
x=4
(12×x+24):12=1+5
(.... ):12=6
(... )=6×12
(... )=72
12×x=72-24
12×x= 48
x=48:12
x=4
(12·x+24):12-625:125=1
(12x+24):12-5=1
(12x+24):12=1+5
(12x+24):12=6
12x+24=6·12
12x+24=72
12x=72-24
12x=48
x=[tex]\frac{48}{12}[/tex]
x=4
(12x+24):12-5=1
(12x+24):12=1+5
(12x+24):12=6
12x+24=6·12
12x+24=72
12x=72-24
12x=48
x=[tex]\frac{48}{12}[/tex]
x=4
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!