a-b=65 a+b-99=322 (a+b=322+99 => a+b=421) a+b=421 a-b =65 ______ (se aduna cele 2 ecuații, ținând cont de faptul ca b se anulează, pt că unul e cu +,celălalt cu -) 2a=486 a=243 înlocuim în prima 243-b=65 b=243-65 b=178
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!