Răspuns :
x+2x=5 => 3x=5 => x=5 : 3 = 1,(6)
3x - x = 0,2 => 2x = 0,2 => x = 0,2 : 2 = 0,1
2(x+1) - 3 = 2 => 2x+2-3 = 2 =. 2x = 2-2+3 =.3 => x=3 : 2 = 1,5
3x - x = 0,2 => 2x = 0,2 => x = 0,2 : 2 = 0,1
2(x+1) - 3 = 2 => 2x+2-3 = 2 =. 2x = 2-2+3 =.3 => x=3 : 2 = 1,5
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!