Răspuns :
4×[23+5×(23-4×4)]+1=
4×[23+5×(23-16)]+1=
4×(23+5×7)+1=
4×(23+35)+1=
4×58+1=
232+1=
233
4×[23+5×(23-16)]+1=
4×(23+5×7)+1=
4×(23+35)+1=
4×58+1=
232+1=
233
4x[23+5x(23-16)]+1= 4x(23+5x7)+1= 4x(23+35)+1= 4x58+1= 232+1=233
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!