Răspuns :
^ înseamnă la putere
3x^2+3x+(x^2-2x-x+2)=3x^2+3x+x^2-3x+2=4x^2+2
3x^2+3x+(x^2-2x-x+2)=3x^2+3x+x^2-3x+2=4x^2+2
3x la puterea a 2-a + 3x + x la puterea a 2-a - 2x - x +2=
=4x la puterea a 2-a +2x+2
=4x la puterea a 2-a +2x+2
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!