Răspuns :
4500-5×450-5x(5^55:25^27+10^2:4)×(1x2^2×3^3-3×6^2+7):42=
=4500-2250-5×(5^55:5^54+5^2×2^2:4)×(4×27-108+7):42=
=2250-5×(5+5^2)×(108-108+7):42=
=2250-5×30×7:42=
=2250-25=2225
=4500-2250-5×(5^55:5^54+5^2×2^2:4)×(4×27-108+7):42=
=2250-5×(5+5^2)×(108-108+7):42=
=2250-5×30×7:42=
=2250-25=2225
4500-5x450-5x(5^55:25^27+10^2:4)x(1x2^2x3^3-3x6^2+7):42=
=4500-2250-5x(5^55:5^54+100:4)x(1x4x27-3x36+7):42
=2250-5x(5+25)x(108-108+7):42=
=2 250-5x30x7:42=
=2 250-1050:42=
=2 250-25=
=2 225
=4500-2250-5x(5^55:5^54+100:4)x(1x4x27-3x36+7):42
=2250-5x(5+25)x(108-108+7):42=
=2 250-5x30x7:42=
=2 250-1050:42=
=2 250-25=
=2 225
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!