Răspuns :
a) 0;
b) x;
c) -8a+7x =7x-8a;
d)2cx;
e)3x^2
f) -14y^3+y^3=-13y^3
b) x;
c) -8a+7x =7x-8a;
d)2cx;
e)3x^2
f) -14y^3+y^3=-13y^3
a) 3x-3x = 0
b) 6x-5x = x
c) - 8a+7x = 7x - 8a
d) 5xc - 2cx = 5cx - 2cx = 3cx
e) 4x² - x² = 3x²
f) -14y³ + y³ = - 13y³
b) 6x-5x = x
c) - 8a+7x = 7x - 8a
d) 5xc - 2cx = 5cx - 2cx = 3cx
e) 4x² - x² = 3x²
f) -14y³ + y³ = - 13y³
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!