Răspuns :
√5>2=>
2-√5<0=> l2-√5l=√5-2
√5<3=> 3-√5>0=> l3-√5l=3-√5
Faci inlocuirile
√5-2+3-√5=1
2-√5<0=> l2-√5l=√5-2
√5<3=> 3-√5>0=> l3-√5l=3-√5
Faci inlocuirile
√5-2+3-√5=1
|2-√5|+|3-√5|=??
tinem cont ca
2=√4<√5<√9=3
atunci exercitiul nostru devine
√5-2+3-√5=-2+3=3-2=1
tinem cont ca
2=√4<√5<√9=3
atunci exercitiul nostru devine
√5-2+3-√5=-2+3=3-2=1
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!