Răspuns :
[tex](a+x)^4\cdot (a-x)^4 = \\ \\ = \Big[(a+x)(a-x)\Big]^4 = \\ \\ = {(a^2 -x^2)}^4 [/tex]
((a-x) (a+x))^4=(a²-x²)^4 side aici daca ai dorinta, a[plici Binomul lui Newton, ca tot esti la liceu
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!