Răspuns :
|x+3|=1
|x+3|=x+3,x>0 sau -x-3,x<0
pt x>0 x=1-3=-2
pt x<0 -x=1+3 x=-4
|x+3|=x+3,x>0 sau -x-3,x<0
pt x>0 x=1-3=-2
pt x<0 -x=1+3 x=-4
lx+3l=1 ⇔ x+3=1 ; x+3=-1
x+3=1
x=1-3
x=-2
x+3=-1
x=-1-3
x=-4
x∈{-4, -2}
x+3=1
x=1-3
x=-2
x+3=-1
x=-1-3
x=-4
x∈{-4, -2}
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!