Răspuns :
=(v5-3) -(v11+2v5)+(1-2v11) =v5 -3-v11-2v5 +1-2v11= -v5 -3v11 -2
= (√5 - 3) - (√11 + 2√5) + ( 1 - 2√11) =
√5 - 3 - √11 - 2√5 + 1 - 2√11 =
- √5 - 2 - 3√11
√5 - 3 - √11 - 2√5 + 1 - 2√11 =
- √5 - 2 - 3√11
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!