Răspuns :
2(x+1)-3 = -12
2x+2-3 = -12
2x-1 = -12
2x = -11
x = -11/2
x+30 = 4-2(x+6)
x+30 = 4-2x-12
x+2x = -8-30
3x = -38
x = -38/3.
x+5 = -5-5(x+2)
x+5 = -5-5x-10
x+5x = -15-5
6x = -20
x = -10/3.
* Sign Of The Times *
2x+2-3 = -12
2x-1 = -12
2x = -11
x = -11/2
x+30 = 4-2(x+6)
x+30 = 4-2x-12
x+2x = -8-30
3x = -38
x = -38/3.
x+5 = -5-5(x+2)
x+5 = -5-5x-10
x+5x = -15-5
6x = -20
x = -10/3.
* Sign Of The Times *
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!