Răspuns :
a+b=80
a-b=6 si le adunam membru cu membru, observand ca prin aceasta operatie ne dispare cea de-a doua necunoscuta, b. Avem:
------------------
+: 2a = 86
a=86:2 = 43
b= 80-a = 80-43=37
=======================
Succes in continuare!
a-b=6 si le adunam membru cu membru, observand ca prin aceasta operatie ne dispare cea de-a doua necunoscuta, b. Avem:
------------------
+: 2a = 86
a=86:2 = 43
b= 80-a = 80-43=37
=======================
Succes in continuare!
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!