Răspuns :
(2x-35)×3-18=177
(2x-35)×3=177+18
(2x-35)×3=195
2x-35=195:3
2x-35=65
2x=65+35
2x=100
x=100:2
x=50
(2x-35)×3=177+18
(2x-35)×3=195
2x-35=195:3
2x-35=65
2x=65+35
2x=100
x=100:2
x=50
[(2x-35)×3]-18=177
(2x-35)×3=177+18
(2x-35)×3=195
2x-35=195:3
2x-35=65
2x=65+35
2x=100
x=100:2
x=50
(2x-35)×3=177+18
(2x-35)×3=195
2x-35=195:3
2x-35=65
2x=65+35
2x=100
x=100:2
x=50
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!