Răspuns :
a+b=27,8
a-b=1,2=> a=b+1,2
b+1,2+b=27,8
2b=27,8-1,2
2b=26,6
b=13,3
a=13,3+1,2
a=14,5
a-b=1,2=> a=b+1,2
b+1,2+b=27,8
2b=27,8-1,2
2b=26,6
b=13,3
a=13,3+1,2
a=14,5
x+y=27,8
x-y=1,2 => x=y+1,2
y+1,2+y=27,8
2y+1,2=27,8
2y=27,8-1,2
2y=26,6
y=26,6:2
y=13,3
z=13,3+1,2
z=14,5
x-y=1,2 => x=y+1,2
y+1,2+y=27,8
2y+1,2=27,8
2y=27,8-1,2
2y=26,6
y=26,6:2
y=13,3
z=13,3+1,2
z=14,5
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!