Răspuns :
12√11-9√11+4√11-10√7 =
= √11 * (12 - 9 + 4) - 10√7=
= 7√11 - 10√7
Acel 10√7 ramane neschimbat
= √11 * (12 - 9 + 4) - 10√7=
= 7√11 - 10√7
Acel 10√7 ramane neschimbat
[tex]12 \sqrt{}11 - 9 \sqrt{}11 + 4 \sqrt{}11 - 1 \sqrt{}7 = 20 \: 5706222214 [/tex]
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!