a) (x-1)^2= 1 Scoti radical din ambele (cand scoti radical din putere iese in modul) |x-1| = 1 De aici ai 2 variante x-1=-1 => x=0 x-1=1 => x=2 b) (x+3)^2=4 se face la fel Scoti radical din ambele |x+3|=2 De aici ai 2 variante x+3=2 => x=-1 x+3=-2 => x=-5 c) am atasat o poza pt ca e mai greu
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!