a + b = 45 a - x = 14 ⇒ a = 14 + x b - x = 8 ⇒ b = 8 + x (14 + x) + (8 + x) = 45⇒ 22 + 2x = 45 ⇒ 2x = 45 - 22⇒2x = 23 x = 23 : 2 x = 11,5 a = 14 + 11,5 a = 25,5 b = 8 + 11,5 b = 19,5
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!