Răspuns :
a-b=4 => a=b+4
(a+b):(a-b)=6
a+b= 6*(a-b)
a+b=24
2*b+4=24 => 2*b=20 => b=10 => a=14
(a+b):(a-b)=6
a+b= 6*(a-b)
a+b=24
2*b+4=24 => 2*b=20 => b=10 => a=14
d= diferenta
S= suma
d=4
S:d=6
S=6d
S=6x4
S=24
a+b=24
a-b=4
a=4+b
înlocuim cu a=4+b
avem
a+b=24
4+b+b=24
b+b=24-4
2b=20
b=20:2
b=10
a=4+b
a=4+10
a=14
S= suma
d=4
S:d=6
S=6d
S=6x4
S=24
a+b=24
a-b=4
a=4+b
înlocuim cu a=4+b
avem
a+b=24
4+b+b=24
b+b=24-4
2b=20
b=20:2
b=10
a=4+b
a=4+10
a=14
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!