Răspuns :
[(x+27)÷4+6]÷7-7 = 7
[(x+27)÷4+6]÷7 = 14
(x+27)÷4+6 = 98
(x+27)÷4 = 92
x+27 = 368
x = 341
[(x+27)÷4+6]÷7 = 14
(x+27)÷4+6 = 98
(x+27)÷4 = 92
x+27 = 368
x = 341
{[(a+27):4+6]:7}-7=7
{[(a+27):4+6]:7}=7+7
[(a+27):4+6]:6=14
[(a+27):4+6]=14×6
(a+27):4+6=84
(a+27):4=84-6
(a+27):4=78
a+27=4×78
a+27=312
a=312-27
a=285
{[(a+27):4+6]:7}=7+7
[(a+27):4+6]:6=14
[(a+27):4+6]=14×6
(a+27):4+6=84
(a+27):4=84-6
(a+27):4=78
a+27=4×78
a+27=312
a=312-27
a=285
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!