Răspuns :
formula pentru diferenta cuburilor:
a³-b³=(a-b)(a²+ab+b²)
__________________________
a³-27=a³-3³
=> a³-3³=(a-3)(a²+3a+9)
a³-b³=(a-b)(a²+ab+b²)
__________________________
a³-27=a³-3³
=> a³-3³=(a-3)(a²+3a+9)
a^3-3^3=(a-3)(a^2+a)(3+3^2)=(a-3)(a^2+a×3+9)=(a-3)(a^2+3a+9) sper ca e bine
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!