Răspuns :
16(25-10x+x^2)-9(4x^2+12x+9)=
400-160x+16x^2-36x^2-108x-81=
-20x^2-260x+319
400-160x+16x^2-36x^2-108x-81=
-20x^2-260x+319
16(5^2+2×5×x+ x^2)-9[(2x)^2+2×2x×3+3^2]=
16(25+10x+x^2)-9(4x^2+12x+9)=
400+160x+x^2-36x^2-108x-81=319+52x-35x^2
16(25+10x+x^2)-9(4x^2+12x+9)=
400+160x+x^2-36x^2-108x-81=319+52x-35x^2
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!