Răspuns :
regula calculului prescurat
(a+b)(a-b)=a²-b²
1)(2√3)²-(3√2)²=4*3-9*2=12-18=-6
2)(-√11+t)(√11+t)=(t-√11)(t+√11)=t²-√11²=t²-11
(a+b)(a-b)=a²-b²
1)(2√3)²-(3√2)²=4*3-9*2=12-18=-6
2)(-√11+t)(√11+t)=(t-√11)(t+√11)=t²-√11²=t²-11
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!