Răspuns :
{[4+3×(x+1)]÷2-3}÷5+7=8
{[4+3×(x+1)]÷2-3}÷5=8 -7
{[4+3×(x+1)]÷2-3}÷5=1
[4+3×(x+1)]÷2-3=5
[4+3×(x+1)]÷2=5+3
[4+3×(x+1)]÷2=8
4+3×(x+1)=16
3×(x+1)=16-4
3×(x+1)=12
x+1=12:3
x+1=4
x=4-1
x=3
{[4+3×(x+1)]÷2-3}÷5=8 -7
{[4+3×(x+1)]÷2-3}÷5=1
[4+3×(x+1)]÷2-3=5
[4+3×(x+1)]÷2=5+3
[4+3×(x+1)]÷2=8
4+3×(x+1)=16
3×(x+1)=16-4
3×(x+1)=12
x+1=12:3
x+1=4
x=4-1
x=3
{[4+3×(x+1)]÷2-3}÷5+7=8
{[4+3×(x+1)]÷2-3}÷5=1
[4+3×(x+1)]÷2-3=5
[4+3×(x+1)]÷2=8
4+3×(x+1)=16
3×(x+1)=12
x+1=12:3
x+1=4
x=4-1
x=3
{[4+3×(x+1)]÷2-3}÷5=1
[4+3×(x+1)]÷2-3=5
[4+3×(x+1)]÷2=8
4+3×(x+1)=16
3×(x+1)=12
x+1=12:3
x+1=4
x=4-1
x=3
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!