Răspuns :
49^12+7^25=(7^2)^12+7^25
=7^24+7^25
=7^24(1+7)
=(7^8)^3 x 2^3
=(7^8 x 2)^3
=7^24+7^25
=7^24(1+7)
=(7^8)^3 x 2^3
=(7^8 x 2)^3
= (7^2)^12 + 7^25 = 7^24 + 7^25 = 7^24 x (1+7) = 8x (7^8)^3 = 2^3 x (7^8)^3 =
(2 x 7^8)^3, deci cubul lui 2 x 7^8.
-----------------------------------------------
(2 x 7^8)^3, deci cubul lui 2 x 7^8.
-----------------------------------------------
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!