Răspuns :
F(x)=2x-3
f(-2)=2*(-2)-3
f(-2)=-4-3
f(-2)=-7
f(3)=2*3-3
f(3)=6-3
f(3)=3
f(-2)+f(3)= -7+3
f(-2)+f(3)= -4
f(-2)=2*(-2)-3
f(-2)=-4-3
f(-2)=-7
f(3)=2*3-3
f(3)=6-3
f(3)=3
f(-2)+f(3)= -7+3
f(-2)+f(3)= -4
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!