Răspuns :
(5 ^62+5^61+5^60)*9615^60(5^2+5+1)*961 =
= 5^60*(25+5+1)*31^2 =
= 5^60*31*31^2 =
= 5^60*31^3
sau
5^62+5^61+5^60:5^59 =
=5^62+ 5^61 + 5^60-59 =
=5^61*(5+1)+5=
=5*(6*5^60+1).
= 5^60*(25+5+1)*31^2 =
= 5^60*31*31^2 =
= 5^60*31^3
sau
5^62+5^61+5^60:5^59 =
=5^62+ 5^61 + 5^60-59 =
=5^61*(5+1)+5=
=5*(6*5^60+1).
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!