Răspuns :
0,(6) = 6/9
6/9 : (-16/27) = 6/9 x (-27/16) = 3 x (-3/8) = - 9/8 = - 1,125
6/9 : (-16/27) = 6/9 x (-27/16) = 3 x (-3/8) = - 9/8 = - 1,125
6/9:(-16/27)= 6/9x (-27/16)= se simplifica 6 si 16 cu 2, 9 si 27 cu 9⇒3x(-3)/ 8= -9/8
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!