👤

(x+2)la puterea 2 ; (x-3)la puterea 2 ; (-x la puterea a 3 +1)la puterea a 2 ; (-a-2)la puterea a 2 ; (1-2x) la puterea a 2 ; (a la puterea a 2-3b) la puterea a 2

Răspuns :

(x+2)^2=x^2+4x+4
(x-3)^2=x^2-6x+9
[(-x)^3]^2+2(-x)^3+1=(-x)^6+2(-x)^3+1=x^6-2x^3+1
(-a-2)^2=(-)^2×(a+2)^2=a^2+4a+4
(1-2x)^2=1-4x+4x^2
(a^2-3b)^2=a^4-6a^2b+9b^2
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!


Ez Studiers: Alte intrebari