Răspuns :
64•11^6-22^6+1=
64•11^6-(2•11)^5=
64•11^6-2^•11^5=
(64•11-2^5)•11^5=
672•11^5=
672•161051=108226272
64•11^6-(2•11)^5=
64•11^6-2^•11^5=
(64•11-2^5)•11^5=
672•11^5=
672•161051=108226272
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!