Răspuns :
Avem scrierea x^2 -Sx+P=0
S=x1+x2=3
P=x1 * x2 = 2 ⇒ x1=1 si x2=2
Deci descompunerea dupa radacinile ecuatiei de gr. II este
x^2 -3x + 2= (x-1)(x-2).
-----------------------------------------------------------------
Succes in continuare!
S=x1+x2=3
P=x1 * x2 = 2 ⇒ x1=1 si x2=2
Deci descompunerea dupa radacinile ecuatiei de gr. II este
x^2 -3x + 2= (x-1)(x-2).
-----------------------------------------------------------------
Succes in continuare!
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!