👤

Efectuati calculele :

33√3 - (15/2√3 +12/5√2 ) * 10√6 - ( 3/2√8 - 5/3√12) * 12√6 +8√32

AJUTOR


Răspuns :

33√3 - (15/2√3 +12/5√2 ) x10√6 - ( 3/2√8 - 5/3√12) x 12√6 +8√32 =
=33
√3-(75√2+24√3)/10√6 x 10√6-(9√3-10√2) /12√6 x12√6+8x4√2=
=33√3-75√2-24√3-9√3+10√2+32√2=
=33√3-24√3-9√3-75√2+10√2+32√2=
=9√3-9√3-65√2+32√2=
0-33√2=
=-33√2
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!


Ez Studiers: Alte intrebari