Răspuns :
Avem mai multe cazuri :
15 + 36 = 51
26 + 36 = 62
37 + 36 = 73
48 + 36 = 84
59 + 36 = 95
ab+36=ba
10a+b+36=10b+a
10(b-a)-(b-a)=36
(b-a)×9=36
b-a=4
a=1
b=5
15+36=51
a=2
b=6
26+36=62
a=3
b=7
27+36=73
a=4
b=8
48+36=84
a=5
b=9
59+36=95
10a+b+36=10b+a
10(b-a)-(b-a)=36
(b-a)×9=36
b-a=4
a=1
b=5
15+36=51
a=2
b=6
26+36=62
a=3
b=7
27+36=73
a=4
b=8
48+36=84
a=5
b=9
59+36=95
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!