Răspuns :
√(6-2√5)(2√5+6) = √(6-2√5)(6 +2√5) = √(6² - (2√5)²) = √(36 - 4x5) = √(36 - 20) = √16 = 4
= rad(36-20)=rad16 = +/-4
-------------------------------------------
-------------------------------------------
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!