Răspuns :
5x - 3(x - 3) = 4( x + 2) - 1
5x - 3x + 9 = 4x + 8 - 1
2x + 9 = 4x + 7
9 - 7 = 4x - 2x
2 = 2x
x = 2 : 2
x = 1
5x - 3x + 9 = 4x + 8 - 1
2x + 9 = 4x + 7
9 - 7 = 4x - 2x
2 = 2x
x = 2 : 2
x = 1
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!