Răspuns :
2(2x+7)+3(x+2)=5(x-1)-1
4x+14+3x+6=5x-5-5
7x+20=5x-10
7x-5x=-10-20
2x=-30
x=-15
4x+14+3x+6=5x-5-5
7x+20=5x-10
7x-5x=-10-20
2x=-30
x=-15
2(2x+7)+3(x+2)=5(x-1)-1
2•2x+2•7+3•x+3•2=5•x-5•1-1
4x+14+3x+6=5x-5-1
7x+20=5x-6
7x-5x=-6-20
2x=-26
x=-26:2
x=-13
2•2x+2•7+3•x+3•2=5•x-5•1-1
4x+14+3x+6=5x-5-1
7x+20=5x-6
7x-5x=-6-20
2x=-26
x=-26:2
x=-13
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!