Răspuns :
3^21 - 3^1 * 3^20 + 1 = 3^21 - 3^1+20 + 1 = 3^21 - 3^21 + 1 = 0 + 1 = 1
[tex] 3^{21} [/tex]-[tex] 3^{1} [/tex]•[tex] 3^{20} [/tex]+1=1
[tex] -3^{1} [/tex]•[tex] 3^{20} [/tex]=[tex] -3^{21} [/tex]
[tex] 3^{21} [/tex]-[tex] 3^{21} [/tex]=0
0+1=1
[tex] -3^{1} [/tex]•[tex] 3^{20} [/tex]=[tex] -3^{21} [/tex]
[tex] 3^{21} [/tex]-[tex] 3^{21} [/tex]=0
0+1=1
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!