Răspuns :
5x-8x=-3x
(-3x)²=9x²
Desi cred ca ai scris gresit exercitiul...
(-3x)²=9x²
Desi cred ca ai scris gresit exercitiul...
(a-b)^2=a^2-2ab+b^2
daca ai scris așa =(-3x)^2=9x^2
daca vroiai
(5x-8y)^2=25x^2-80xy+64y^2
daca ai scris așa =(-3x)^2=9x^2
daca vroiai
(5x-8y)^2=25x^2-80xy+64y^2
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!