Răspuns :
a+b=30
a-b=12→a=12+b
înlocuim cu a=12+b
avem
a+b=30
12+b+b=30
b+b=30-12
2b=18
b=18:2
b=9
a+b=30
a+9=30
a=30-9
a=21
a-b=12→a=12+b
înlocuim cu a=12+b
avem
a+b=30
12+b+b=30
b+b=30-12
2b=18
b=18:2
b=9
a+b=30
a+9=30
a=30-9
a=21
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!