Răspuns :
[tex]3(x + 5) = 5(x + 3)[/tex]
[tex]3 \times x + 3 \times 5 = 5 \times x + 5 \times 3[/tex]
[tex]3x + 15 = 5x + 15[/tex]
[tex]3x - 5x = 15 - 15[/tex]
[tex] - 2x = 0[/tex]
[tex]x = \frac{0}{ - 2} [/tex]
[tex]x = 0[/tex]
[tex]3 \times x + 3 \times 5 = 5 \times x + 5 \times 3[/tex]
[tex]3x + 15 = 5x + 15[/tex]
[tex]3x - 5x = 15 - 15[/tex]
[tex] - 2x = 0[/tex]
[tex]x = \frac{0}{ - 2} [/tex]
[tex]x = 0[/tex]
3*(x+5) = 5*(x+3) ⇔ 3*x + 3*5 = 5*x + 5*3
15 - 15 = 5x - 3x
2x = 0
x = 0
15 - 15 = 5x - 3x
2x = 0
x = 0
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!