Răspuns :
x² - 10x - 11 =
x² -10x - 10 -1 =
(x² - 1 ) - 10 (x +1 ) =
(x + 1)(x -1) - 10 (x +1) =
(x + 1) ( x - 1 - 10) =
(x + 1) (x - 11)
x² -10x - 10 -1 =
(x² - 1 ) - 10 (x +1 ) =
(x + 1)(x -1) - 10 (x +1) =
(x + 1) ( x - 1 - 10) =
(x + 1) (x - 11)
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!