Răspuns :
a - b = 117
a:b =3, r1 => a = 3b + 1
Il inlocuiesti pe a in diferenta
3b + 1 - b = 117
2b + 1 = 117/-1
2b = 116/:2
b =58
a = 117 - 58
a = 59
a:b =3, r1 => a = 3b + 1
Il inlocuiesti pe a in diferenta
3b + 1 - b = 117
2b + 1 = 117/-1
2b = 116/:2
b =58
a = 117 - 58
a = 59
a-b=117
a:b=3 r 1=a=3b+1
3b+1-b=117
2b+1=117/-1
2b=116
b=116:2
b=58
a=3x58+1
a=174+1
a=175
a:b=3 r 1=a=3b+1
3b+1-b=117
2b+1=117/-1
2b=116
b=116:2
b=58
a=3x58+1
a=174+1
a=175
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!