👤

Rezultatul calculului (2×+1)(×-3) este

Răspuns :

(2x+1)(x-3)=
2x^2-6x+x-3=2x^2-5x-3
[tex]delta = b {}^{2} - 4ac = 49[/tex]

[tex]x1 = \frac{ - b + \sqrt{49} }{2a} = 3 \\ x2 = - \frac{1}{2} [/tex]
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!


Ez Studiers: Alte intrebari