Răspuns :
2√5 * √5 - 3√5 * √2 + √810 : 3 =
2√5 * √5 - 3√5 * √2 + 3√5 * √2 : 3 =
2 * 5 - 3√10 + √10 =
10 - 2√10 =
2(5 - √10)
2√5 * √5 - 3√5 * √2 + 3√5 * √2 : 3 =
2 * 5 - 3√10 + √10 =
10 - 2√10 =
2(5 - √10)
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!