Răspuns :
abc+bca+cab = 100a + 10b + c + 100b + 10c + a +100c + 10a + b = 111a +111b +111c = 111(a+b+c)
111(a+b+c) supra a+b+c se simplifica prin a+b+c si iti da 111 supra 1, adica 111
111(a+b+c) supra a+b+c se simplifica prin a+b+c si iti da 111 supra 1, adica 111
abc+bca+cab=
=100a+100b+100c+10b+10c+10a+c+a+b
=111a+111b+111c
=111(a+b+c)
(abc+bca+cab)/(a+b+c)=
=111(a+b+c)/(a+b+c)
=111/1
=111
Sper ca te-am ajutat ! :)
=100a+100b+100c+10b+10c+10a+c+a+b
=111a+111b+111c
=111(a+b+c)
(abc+bca+cab)/(a+b+c)=
=111(a+b+c)/(a+b+c)
=111/1
=111
Sper ca te-am ajutat ! :)
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!