Răspuns :
2^77 - 2^76 - 2^75 =
2^75 x (2^2 - 2 - 1 ) =
2^75 x (4 - 2 - 1) =
2^75 x 1 =
2^75 =
(2^25)^3 = > cub perfect
2^75 x (2^2 - 2 - 1 ) =
2^75 x (4 - 2 - 1) =
2^75 x 1 =
2^75 =
(2^25)^3 = > cub perfect
2^77 - 2^76 - 2^75. Dai factor comun pe 2^75
2^75 ( 2^2 - 2^1 - 1) = 2^75( 4-2-1) =2^75*1 = 2^75
2^75 = (2^25)^3 , care este cub perfect
2^75 ( 2^2 - 2^1 - 1) = 2^75( 4-2-1) =2^75*1 = 2^75
2^75 = (2^25)^3 , care este cub perfect
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!