Răspuns :
[tex]( {3}^{9} \div {3}^{6} + {2}^{4} \div 2) \div 7[/tex]
[tex] = ( {3}^{9 - 6} + {2}^{4 - 1} ) \div 7[/tex]
[tex] = ( {3}^{3} + {2}^{3} ) \div 7[/tex]
[tex] = ( 27 + 8) \div 7[/tex]
[tex] = 35 \div 7[/tex]
[tex] = 5[/tex]
[tex] = ( {3}^{9 - 6} + {2}^{4 - 1} ) \div 7[/tex]
[tex] = ( {3}^{3} + {2}^{3} ) \div 7[/tex]
[tex] = ( 27 + 8) \div 7[/tex]
[tex] = 35 \div 7[/tex]
[tex] = 5[/tex]
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!