Răspuns :
[tex] \sqrt{9} = 3 \\ x + 2 = 9 \\ x = 9 - 2 \\ x = 7[/tex]
√(x+2) = 3 / ridicam ambele parti la patrat
(√x+2)² = 3²
x + 2 = 9
x = 9 -2
x = 7
(√x+2)² = 3²
x + 2 = 9
x = 9 -2
x = 7
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!