Răspuns :
34b + 34c - 56a=
34 ( b + c) - 56a =
34 · 56 - 56a =
1904 - 56a =
1904 - 56 · 14 =
1904 - 784 = 1120
34 ( b + c) - 56a =
34 · 56 - 56a =
1904 - 56a =
1904 - 56 · 14 =
1904 - 784 = 1120
a= 14
b+c=56
34b+34c -56a = 34(b+c) -56 × 14
=34×56-56×14
=1904 - 784
=1120
b+c=56
34b+34c -56a = 34(b+c) -56 × 14
=34×56-56×14
=1904 - 784
=1120
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!